Успішні випускники

Прізвище, ім’я, по батькові Роки навчання Місце роботи Фото Побажання кафедрі Цитата, якою ви керуєтеся в житті
Фещак Тетяна Тарасівна 2019-2023 м. Івано-Франківськ ресторан «Шеф Клуб» – офіціант; кав’ярня «Кавоварка» – офіціант; о. Пальма де Майорка піцерія «Белла Наполі» – бармен-офіціант; Словаччина готель «Грін» – бармен-офіціант; о. Родос готель «Алія» – бармен-офіціант Бажаю процвітання та вдосконалення кафедри, розширення бази практик та відкриття нових можливостей для студентів Життя занадто коротке, щоб бути маленьким
Феношин Анастасія Романівна 2018-2024 4 роки в 3 різних закдах на посаді адміністратора та менеджера (Graal resort. Vinoteka та Чубі бум) Практика + теорія = Успіх . Тільки будучи начитаним та повністю компетентним у своїй справі ви зможете керувати та вчити інших Потрібно вміти все, але не все робити
Юсипів Володимир Васильович 2022-2023 ТОВ Сільпо-Фуд. Fozzy group. Заступник керуючого. Завідувач товарного відділу.  Хочу висловити свою вдячність вашій команді талановитих викладачів, зокрема завідувачу кафедри. Ваші знання, досвід та пристрасть до досліджень не мають меж і впливають на розвиток сучасної України. Ще раз, велике дякую, що ви існуєте та вкладаєте максимальні зусилля у свою роботу. Ваші досягнення впливають на подальше розширення меж можливого. “Сильний дух і міцний характер – ключ до перемоги”
Ліщинська Віка Віталіївна 2015-2019 Піцерія «Піца Плюс» з офіціанта до адміністратора, ресто-бар «Poverh» керуюча закладом у м. Івано-Франківськ, власник доставки суші та піци м.Вінниця Готельно-ресторанна справа це складна робота, яка потребує докладання великих зусиль аби бути найкращим у своїй сфері, але водночас це найцікавіший вид діяльності серед усіх. Головне постійно вчитись та розвиватись. Це один з небагатьох видів діяльності де можна проявити увесь свій талант та професіоналізм. Не важливо скільки разів ти падав, важливо скільки разів ти піднявся і почав спочатку
Сидоренко Оксана Миколаївна 2012-2017 ТEZ TOUR – трансформер, Фільварок- адміністратор Залишатися з таким же родинним затишком і любов’ю до своїх студентів ❤️ За тебе, ніхто нічого не зробить, тому піднімайся і дій!
Ступарик Руслана Любомирівна 2017 – 2021 Зараз працюю на посаді помічника кондитера в готелі «Four Points by sheraton” м. Варшава Ніколи не здаватися. Завжди вдосконалюватися і вірити в себе та свої можливості. Вперед до мети!
Кравчук Андрій Андрійович 2011-2016 Греція, о.Крит, Fodele beach 5*, Creta star 4*, офіціант. Буковель, Radisson Blu 5*, офіціант. Яремче, Ведмежа гора, офіціант. Чехія, Прага, Panorama 4*, офіціант. Pilsner Urquell museum, тур амбасадор. Прага, фотограф Бажаю нашій кафедрі процвітання, нових проектів та успіхів Найбільший ризик в житті це ризик не ризикувати
Маркіна Зоряна Вікторівна 2012–2017 Офіціант-бармен у ГРК “Out of the blue” Capsis elite resort о.Крит, Греція. Адміністратор рецепції готель «Фомич» Буковель. Управляюча пекарнею «Ваш Даваш» Івано-Франківськ Ви чудові! Продовжуйте в тому ж дусі! Життя занадто коротке щоб робити те, що не приносить задоволення
Мендела Ірина Ярославівна 2022-2023 Життя занадто коротке, щоб бути маленьким Навчання ніколи не вичерпує розум
Федорчук Світлана Іванівна 2022-2023 Hotel Apex (housekeeper ), Hotel Marriott (housekeeper ) Це було моїм найкращим рішенням, адже тут я вивчала культури інших країн, і податкову політику, економіку, кулінарію, менеджмент, бухгалтерський облік та навіть проектування закладів готельно-ресторанного господарства. Це професія яка дозволяє подивитися на світ з різних сторін, та знайти себе. Бо вища освіту, на мою думку це не стільки як про здобуття кваліфікаційних навичок, а як про всебічний розвиток людини. Не чекай підходящого моменту, а дій прямо зараз
Гаврилова Яніна Юріївна 2022-2023 ГС “Всеукраїнська асоціація гідів”, голова правління Нехай кафедра буде місцем, де кожен відчуває підтримку та можливості для особистого і професійного зростання. Всім викладачам бажаю здоров’я та гармонії між професійною та особистою сферами життя Рости та вдосконалюйся кожен день!
Бурачок Олександр Богданович 2022-2023 Fomich Hotel Тільки вперед Тільки вперед
Музика Олег Ярославович 2022-2023 ТОВ “КП ЕМІР” , Регіональний менеджер зі збуту. Розвитку, масштабування і нових наукових досягнень у галузі. Все добре вміти, але не все добре робити.
Роспопа Ярослав Володимирович 2019-2023 Офіціант в закладі Girski Більше практичної роботи Найкращий метод, щоб почати щось робити – перестати говорити і почати робити.