Андрухів Я. М.

 

Андрухів Ярослав Миколайович
Ст. викладач кафедри готельно-ресторанної та курортної справи
Завідувач НВЛ «ГастроАтельє» кафедри готельно-ресторанної та курортної справи

 

<strong>Персональна інформація</strong><strong>Основні публікації</strong><strong>Діяльність</strong><strong>Контакти</strong>

Українець, розлучений.
Мови: українська, російська – вільно, французька – зі словником.
Інтереси: подорожі, природа, рибалка.

ОСВІТА:
Середня освіта: Томашівська восьмирічна школа (1968–1976). Івано-Франківський технікум радянської торгівлі (1976-1980).
Кваліфікація: технік-технолог, кухар 5 розряду.
Вища освіта: Київський торговельно-економічний інститут (1984–1990 рр.). Кваліфікація: інженер- технолог, викладач. Диплом УВ-I № 776679 від 09.06.1990 р.
Спеціальність: «Технологія і організація громадського харчування»

ВИКЛАДАЦЬКИЙ СТАЖ – з 2001 р. (останні 5 років):

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства (2015 – донині);
Технологія продукції ресторанного господарства (2015 – донині);

Силабуси навчальних дисциплін (натисніть на дисципліні для завантаження)

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства;
Технологія продукції ресторанного господарства.

Загальна кількість друкованих праць – 2,
в т.ч.:

1 навчально-методичний посібник для студентів вищих навчальних закладів напряму підготовки 6.140101 «готельно-ресторанна справа» – «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства»;
2 лабораторний практикум для студентів вищих навчальних закладів напряму підготовки 6.140101 «готельно-ресторанна справа» – «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства»;

ВИКЛАДАЦЬКИЙ СТАЖ – з 2001 р. (останні 5 років):

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства (2015 – донині);
Технологія продукції ресторанного господарства (2015 – донині);

Силабуси навчальних дисциплін (натисніть на дисципліні для завантаження)

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства;
Технологія продукції ресторанного господарства.

НАУКОВО-ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД:

Стажування (підвищення кваліфікації) (останні 5 років):

Полтавський університет споживчої кооперації України. Свідоцтво про підвищення кваліфікації 12СПК 650342 від 16 січня 2015р (Інформаційні технології у педагогічній діяльності)

Нагороди:

Подяка (2016 р.);
Подяка (2017 р.);
Подяка (2018 р.);

Завідувач НВЛ «ГастроАтельє» кафедри готельно-ресторанної та курортної справи (з 2016 р.);