Навчально-методичні матеріали

Навчально-методичні_Посібники_2019_2024

 

 

Готельно_ресторанна_справа_Силабуси_посібник_2022

Лаб_практикум_устаткування

Магістерські_роботи_2024

Мельник Н._Рекреаційна географія

Мельник Н.В._Географія туризму України__контроль знань_2021

Методичка_бакалавр_2024

Методичка_Туристичні і рекреаційні ресурси України та Закарпаття_практичні роботи_2021

Методичні_Рекомендації_ДМР_2022

Навчальний посібник_Географія туризму України_ Частина 1_лекції__2021

Навчально_методичний_посібник_з_ССМ

Наскрiзна_програма_практики_2023

Науково-дослідна_практика_2024

Підручник_Курортна_справа_2023

Посібник_бренд2023

Посібник_брендування

Посібник_ГКУ_2023

Посібник_Етнічні_кухні

Посібник_Засоби_діагностики_вищої_освіти_магістр_2022

Посібник_курортна_справа_2020

Посібник_Курортна_справа_ОПП_РНП_2022

Посібник_Менеджмент

Посібник_ОРП_2020

Посібник_Охорона_праці

Посібник_Самостійна_робота_Курортна_справа_2020

Посібник_світове_готельне_господарство_2019

Посібник_Силабуси_Курортна_справа_2024

Посібник_СКСУ_2023

Посібник_Статистика

Посібник_стратег

Посібник_Туристичне_країнознавство_2023

Посібник_упр_пр

Програма_практики_2_курс_2023

Програма_практики_3_курс_2023

Програма_практики_4_курс_2023

Програма_практики_магiстр_1_курс_2023

Словник_Мендела

Товарознавство

Харчова хімія