Прізвище, ім’я, по батькові |
Роки навчання |
Місце роботи |
Фото |
Побажання кафедрі |
Цитата, якою ви керуєтеся в житті |
Фещак Тетяна Тарасівна |
2019-2023 |
м. Івано-Франківськ ресторан «Шеф Клуб» – офіціант; кав’ярня «Кавоварка» – офіціант; о. Пальма де Майорка піцерія «Белла Наполі» – бармен-офіціант; Словаччина готель «Грін» – бармен-офіціант; о. Родос готель «Алія» – бармен-офіціант |
 |
Бажаю процвітання та вдосконалення кафедри, розширення бази практик та відкриття нових можливостей для студентів |
Життя занадто коротке, щоб бути маленьким |
Феношин Анастасія Романівна |
2018-2024 |
4 роки в 3 різних закдах на посаді адміністратора та менеджера (Graal resort. Vinoteka та Чубі бум) |
 |
Практика + теорія = Успіх . Тільки будучи начитаним та повністю компетентним у своїй справі ви зможете керувати та вчити інших |
Потрібно вміти все, але не все робити |
Юсипів Володимир Васильович |
2022-2023 |
ТОВ Сільпо-Фуд. Fozzy group. Заступник керуючого. Завідувач товарного відділу. |
 |
Хочу висловити свою вдячність вашій команді талановитих викладачів, зокрема завідувачу кафедри. Ваші знання, досвід та пристрасть до досліджень не мають меж і впливають на розвиток сучасної України. Ще раз, велике дякую, що ви існуєте та вкладаєте максимальні зусилля у свою роботу. Ваші досягнення впливають на подальше розширення меж можливого. |
“Сильний дух і міцний характер – ключ до перемоги” |
Ліщинська Віка Віталіївна |
2015-2019 |
Піцерія «Піца Плюс» з офіціанта до адміністратора, ресто-бар «Poverh» керуюча закладом у м. Івано-Франківськ, власник доставки суші та піци м.Вінниця |
 |
Готельно-ресторанна справа це складна робота, яка потребує докладання великих зусиль аби бути найкращим у своїй сфері, але водночас це найцікавіший вид діяльності серед усіх. Головне постійно вчитись та розвиватись. Це один з небагатьох видів діяльності де можна проявити увесь свій талант та професіоналізм. |
Не важливо скільки разів ти падав, важливо скільки разів ти піднявся і почав спочатку |
Сидоренко Оксана Миколаївна |
2012-2017 |
ТEZ TOUR – трансформер, Фільварок- адміністратор |
 |
Залишатися з таким же родинним затишком і любов’ю до своїх студентів ❤️ |
За тебе, ніхто нічого не зробить, тому піднімайся і дій! |
Ступарик Руслана Любомирівна |
2017 – 2021 |
Зараз працюю на посаді помічника кондитера в готелі «Four Points by sheraton” м. Варшава |
 |
Ніколи не здаватися. Завжди вдосконалюватися і вірити в себе та свої можливості. |
Вперед до мети! |
Кравчук Андрій Андрійович |
2011-2016 |
Греція, о.Крит, Fodele beach 5*, Creta star 4*, офіціант. Буковель, Radisson Blu 5*, офіціант. Яремче, Ведмежа гора, офіціант. Чехія, Прага, Panorama 4*, офіціант. Pilsner Urquell museum, тур амбасадор. Прага, фотограф |
 |
Бажаю нашій кафедрі процвітання, нових проектів та успіхів |
Найбільший ризик в житті це ризик не ризикувати |
Маркіна Зоряна Вікторівна |
2012–2017 |
Офіціант-бармен у ГРК “Out of the blue” Capsis elite resort о.Крит, Греція. Адміністратор рецепції готель «Фомич» Буковель. Управляюча пекарнею «Ваш Даваш» Івано-Франківськ |
 |
Ви чудові! Продовжуйте в тому ж дусі! |
Життя занадто коротке щоб робити те, що не приносить задоволення |
Мендела Ірина Ярославівна |
2022-2023 |
|
 |
Життя занадто коротке, щоб бути маленьким |
Навчання ніколи не вичерпує розум |
Федорчук Світлана Іванівна |
2022-2023 |
Hotel Apex (housekeeper ), Hotel Marriott (housekeeper ) |
 |
Це було моїм найкращим рішенням, адже тут я вивчала культури інших країн, і податкову політику, економіку, кулінарію, менеджмент, бухгалтерський облік та навіть проектування закладів готельно-ресторанного господарства. Це професія яка дозволяє подивитися на світ з різних сторін, та знайти себе. Бо вища освіту, на мою думку це не стільки як про здобуття кваліфікаційних навичок, а як про всебічний розвиток людини. |
Не чекай підходящого моменту, а дій прямо зараз |
Гаврилова Яніна Юріївна |
2022-2023 |
ГС “Всеукраїнська асоціація гідів”, голова правління |
 |
Нехай кафедра буде місцем, де кожен відчуває підтримку та можливості для особистого і професійного зростання. Всім викладачам бажаю здоров’я та гармонії між професійною та особистою сферами життя |
Рости та вдосконалюйся кожен день! |
Бурачок Олександр Богданович |
2022-2023 |
Fomich Hotel |
 |
Тільки вперед |
Тільки вперед |
Музика Олег Ярославович |
2022-2023 |
ТОВ “КП ЕМІР” , Регіональний менеджер зі збуту. |
 |
Розвитку, масштабування і нових наукових досягнень у галузі. |
Все добре вміти, але не все добре робити. |
Роспопа Ярослав Володимирович |
2019-2023 |
Офіціант в закладі Girski |
 |
Більше практичної роботи |
Найкращий метод, щоб почати щось робити – перестати говорити і почати робити. |
|
|
|
|
|
|