Перейти до вмісту
  • Головна
  • Події
  • Про кафедру
    • Викладацький склад
      • Завідувач кафедри Клапчук В.М.
      • Андрухів Я. М.
      • Бурчак С.С.
      • Загнибіда Р.П.
      • Котенко Р.М.
      • Лояк Л.М.
      • Мельник Н.В.
      • Мендела І.Я.
      • Мендела Є.М.
      • Новосьолов О.В.
      • Польова Л.В.
      • Румянцева І.Б.
    • Лабораторії
      • НВЛ «Гастроательє»
      • НВЛ «Навчальний готель»
      • Кабінет курортної справи
      • Навчально-виробнича лабораторія «Товарознавство харчових продуктів»
      • Навчально-виробничої лабораторії з технології та організації ресторанного господарства
  • Документи кафедри
    • Організаційні документи
    • Освітньо-професійні програми
  • Навчально-методична робота
    • Навчальні плани
    • Силабуси
      • Силабуси_2023_2024
        • Силабуси ОПП “Готельно-ресторанна справа” РВО “Бакалавр” 2023-2024
        • Силабуси ОПП “Міжнародний готельний бізнес” РВО “Бакалавр” 2023 – 2024
        • Силабуси ОПП “Курортна справа” РВО “Магістр” 2023 – 2024
        • Силабуси ОПП “Курортна справа” РВО “магістр”, нормативні дисципліни, 2024
      • Силабуси_вибіркових_дисциплін_2024_2025
        • Силабуси_МГБ_2025
        • Силабуси_ГРС_2025
        • Силабуси_КС_2025
      • Силабуси_2025_2026
        • Силабуси_МГБ_2025_2026
        • Силабуси_ГРС_2025_2026
        • Силабуси_КС_2025_2026
      • Каталоги вибіркових дисциплін 2025-2026
        • Каталог 1 вибіркових дисциплін
        • Каталог 2 вибіркових дисциплін
        • Каталог 3 вибіркових дисциплін
    • Тематика курсових робіт, дипломних робіт бакалавра та магістерських робіт
    • Кваліфікаційні роботи
    • Інформаційні пакети ЄКТС
    • Навчальні дисципліни
    • Державна атестація
    • Навчально-методичні матеріали
    • Самостійна робота студентів
      • Неформальна освіта студентів
  • Практика
  • Студенту
    • Академічна доброчесність
    • Наукова бібліотека
    • Репозитарій
    • Навчально-методичні матеріали
    • Державна атестація
    • Наукова робота студентів
  • Вступникам
    • Готельно-ресторанна справа (бакалавр)
    • Міжнародний готельний бізнес (бакалавр)
    • Курортна справа (магістр)
    • Приймальна комісія
  • Стейкхолдери
    • Круглий стіл «Готельно-ресторанна та курортна справа: підготовка фахівців – реалії та перспективи» 24 листопада 2022
    • Другий Всеукраїнський круглий стіл «Готельно-ресторанна та курортна справа: підготовка висококваліфікованих фахівців» 14 листопада 2023
    • Відгуки на освітньо-професійні програми
    • Опитування 2023
    • Опитування 2024
    • Опитування 2025
  • Міжнародна співпраця
    • Міжнародні угоди
  • Ліцензування та акредитація
    • Акредитація
    • Протоколи засідання кафедри щодо акредитації ОПП “Курортна справа”
    • Розпорядження завідувача кафедри щодо акредитації ОПП “Курортна справа”
    • Ліцензування
  • Наукова робота
    • Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Готельно-ресторанний бізнес і курортна справа України»
    • Наукова робота викладачів
    • Міжнародна діяльність
    • Наукова робота студентів
    • Наукові школи
    • Наукові видання (Карпатський край)
    • Наукові проекти
    • Наукова діяльність
  • Відзнаки та нагороди
    • Відзнаки та нагороди викладачів
    • Відзнаки та нагороди студентів
  • Успішні випускники
  • Фотогалерея
  • Вебсайт університету
  • Facebook
  • Instagram
  • Українська
  • English
Новини:
Вас вітає кафедра готельно-ресторанної та курортної справи !
  • Вебсайт університету
  • Facebook
  • Instagram
  • Українська
  • English
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи

Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи

Карпатський національний університет імені Василя Стефаника

  • (0342) 78 81 05 kgrks@pnu.edu.ua
  • вул. Галицька, 201 Д, м. Івано-Франківськ
  • Головна
  • Події
  • Про кафедру
    • Викладацький склад
      • Завідувач кафедри Клапчук В.М.
      • Андрухів Я. М.
      • Бурчак С.С.
      • Загнибіда Р.П.
      • Котенко Р.М.
      • Лояк Л.М.
      • Мельник Н.В.
      • Мендела І.Я.
      • Мендела Є.М.
      • Новосьолов О.В.
      • Польова Л.В.
      • Румянцева І.Б.
    • Лабораторії
      • НВЛ «Гастроательє»
      • НВЛ «Навчальний готель»
      • Кабінет курортної справи
      • Навчально-виробнича лабораторія «Товарознавство харчових продуктів»
      • Навчально-виробничої лабораторії з технології та організації ресторанного господарства
  • Документи кафедри
    • Організаційні документи
    • Освітньо-професійні програми
  • Навчально-методична робота
    • Навчальні плани
    • Силабуси
      • Силабуси_2023_2024
        • Силабуси ОПП “Готельно-ресторанна справа” РВО “Бакалавр” 2023-2024
        • Силабуси ОПП “Міжнародний готельний бізнес” РВО “Бакалавр” 2023 – 2024
        • Силабуси ОПП “Курортна справа” РВО “Магістр” 2023 – 2024
        • Силабуси ОПП “Курортна справа” РВО “магістр”, нормативні дисципліни, 2024
      • Силабуси_вибіркових_дисциплін_2024_2025
        • Силабуси_МГБ_2025
        • Силабуси_ГРС_2025
        • Силабуси_КС_2025
      • Силабуси_2025_2026
        • Силабуси_МГБ_2025_2026
        • Силабуси_ГРС_2025_2026
        • Силабуси_КС_2025_2026
      • Каталоги вибіркових дисциплін 2025-2026
        • Каталог 1 вибіркових дисциплін
        • Каталог 2 вибіркових дисциплін
        • Каталог 3 вибіркових дисциплін
    • Тематика курсових робіт, дипломних робіт бакалавра та магістерських робіт
    • Кваліфікаційні роботи
    • Інформаційні пакети ЄКТС
    • Навчальні дисципліни
    • Державна атестація
    • Навчально-методичні матеріали
    • Самостійна робота студентів
      • Неформальна освіта студентів
  • Практика
  • Студенту
    • Академічна доброчесність
    • Наукова бібліотека
    • Репозитарій
    • Навчально-методичні матеріали
    • Державна атестація
    • Наукова робота студентів
  • Вступникам
    • Готельно-ресторанна справа (бакалавр)
    • Міжнародний готельний бізнес (бакалавр)
    • Курортна справа (магістр)
    • Приймальна комісія
  • Стейкхолдери
    • Круглий стіл «Готельно-ресторанна та курортна справа: підготовка фахівців – реалії та перспективи» 24 листопада 2022
    • Другий Всеукраїнський круглий стіл «Готельно-ресторанна та курортна справа: підготовка висококваліфікованих фахівців» 14 листопада 2023
    • Відгуки на освітньо-професійні програми
    • Опитування 2023
    • Опитування 2024
    • Опитування 2025
  • Міжнародна співпраця
    • Міжнародні угоди
  • Ліцензування та акредитація
    • Акредитація
    • Протоколи засідання кафедри щодо акредитації ОПП “Курортна справа”
    • Розпорядження завідувача кафедри щодо акредитації ОПП “Курортна справа”
    • Ліцензування
  • Наукова робота
    • Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Готельно-ресторанний бізнес і курортна справа України»
    • Наукова робота викладачів
    • Міжнародна діяльність
    • Наукова робота студентів
    • Наукові школи
    • Наукові видання (Карпатський край)
    • Наукові проекти
    • Наукова діяльність
  • Відзнаки та нагороди
    • Відзнаки та нагороди викладачів
    • Відзнаки та нагороди студентів
  • Успішні випускники
  • Фотогалерея
  • Головна
  • Державна атестація
  • Програмові вимоги до ДА 2025

Програмові вимоги до ДА 2025

Програмові вимоги до ДА 2025

Запрошуємо на “Упівський борщ”, захід присвячено заснуванню Української повстанської армії (УПА), Українськму козацтву та Дню захисників і захисниць України

Лабораторне заняття-майстер-клас з дисциплін«Барна справа», «Організація ресторанного господарства» та «Робота сомельє» для студентів 3 курсу ГРС

https://kgrks.pnu.edu.ua/wp-content/uploads/sites/33/2025/05/binarne-zaniattia-02-05-2025-2.mp4

Майстер-клас для наших студентів та викладачів у ресторані “Надія”

https://kgrks.pnu.edu.ua/wp-content/uploads/sites/33/2024/10/nadiia-majster-klas_1.mp4

Студентський путівник

Студентський_путівник

Розклад занять. АСУ :: ПНУ

Розклад занять. АСУ :: ПНУ

Графік консультацій викладачів з дисциплін кафедри готельно-ресторанної та курортної справи на І семестр 2024-2025 н.р.

Графік консультацій

Система дистанціного навчання D-Learn

Система дистанціного навчання D-Learn

Брендбук кафедри готельно-ресторанної та курортної справи

https://kgrks.pnu.edu.ua/wp-content/uploads/sites/33/2023/02/Брендбук_відео.mp4
Copyright © Усі права захищено.
Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника © 2017