Фотогалерея

В межах співпраці з нашими стейкхолдерами, з метою вдосконалення навчального процесу і покращення якості підготовки фахівців готельно-ресторанної сфери було проведено практичне заняття на базі готелю Nadiya Palace

 

 

Участь в заходах до дня університету та заходу “Сніданок з Василем Стефаником”

14.05.2024

 

 

 

09.05.2024 на факультеті туризму працівниками кафедри готельно-ресторанної та курортної справи спільно з представниками від бізнесу проведено Ейчірку. Для студентів було представлено ряд вакансій та зроблено наголос на перспективах, які вони можуть отримати під час здобуття професійної освіти в сфері готельно-ресторанної справи

 

10 квітня 2024 викладачі та студенти факультету туризму взяли участь у заході з приготування вареників для Збройних Сил України. Це була не лише можливість підтримати наших захисників, а й чудова спільна ініціатива, що об’єднала нас у добрій справі

 

24.04.2024 викладачі кафедри готельно-ресторанної та курортної справи та студенти факультету туризму підвищили кваліфікацію та удосконалили професійні навики з сервісу, ставши учасниками одноденного ресторанного курсу “Висококласний сервіс задля успіху”. Дякуємо команді професіоналів Edem Resort Medical &SPA!!!

 

Студенти 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» успішно справляються із поставленим завданням з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» на лабораторних роботах.

 

Врамках підписаної угоди з Асоціацією U.C.M. Італія “Середземноморський союз кухарів” в лабораторії кафедри готельно-ресторанної та курортної справи факультету туризму відбувся друий майстер-клас щодо приготування національних італійських страв та лабораторних занять щодо особливостей обслуговування у сфері гостинності

 

БЛАГОДІЙНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС «ЖИТТЯ ПЕРЕМОЖЕ СМЕРТЬ, СВІТЛО ПЕРЕМОЖЕ ТЕМРЯВУ»

( 21 КВІТНЯ 2022 р, о 12.00.)

Ділимося з вами проведенням лабораторних робіт в лабораторії “Гастроательє” Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи, факультет туризму під керівництвом  Загнибіди Раїси Павлівни.
Готували страви студенти 3 і 2 курсу, тема лабораторної роботи: “Приготування страв з овочів та грибів”.