Бурчак С.С.

 

Бурчак Світлана Степанівна

Завідувач навчально-виробничої лабораторії з технології та організації ресторанного господарства

 

Персональна інформаціяОсновні публікаціїДіяльністьКонтакти

Освіта:

Навчалася в Київському державному торговельно-економічному університеті. У 1995 році  отримала диплом спеціаліста за спеціальністю «Технологія громадського харчування», професійна кваліфікація – інженер-технолог.

 

Досвід роботи:

2001–2014 рр. – адміністратор ресторану «Овен».

2014–2022 рр. – шеф кухар ресторану «ВіллаПарк».

2022–2024 рр. – фахівець НВЛ «УніТур».

З 2024 р. – завідувач НВЛ технології та організації ресторанного господарства».

З вересня 2022 р. –  викладач Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (за сумісництвом).

 

Відомості про підвищення кваліфікації:

«Modern methods and technologies of education in EU higher educational      institutions» within the framework of European Education Week 2023 (30 hours). м. Варна, Болгарія, VARNA UNIVERSITY OF MANAGEMENT (у період з 21.07.2023 р. по 02.08.2023р.). Certificate of completion 21.07-02.08.2023.

Львівський торговельно-економічний університет

Сертифікат – «Педагогічна техніка викладання дисциплін спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи. 24.05.2024р. 6,0 кредитів ЄКТС / 180годин

 

Освітня діяльність:

Завідувач навчально-виробничої лабораторії з технології та організації ресторанного господарства

Викладач дисциплін:

«Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства»;

«Кулінарне мистецтво»;

«Кухні народів світу».

 

Досвід роботи:

2001–2014 рр. – адміністратор ресторану «Овен».

2014–2022 рр. – шеф кухар ресторану «ВіллаПарк».

2022–2024 рр. – фахівець НВЛ «УніТур».

З 2024 р. – завідувач НВЛ технології та організації ресторанного господарства».

З вересня 2022 р. –  викладач Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (за сумісництвом).

 

Відомості про підвищення кваліфікації:

«Modern methods and technologies of education in EU higher educational      institutions» within the framework of European Education Week 2023 (30 hours). м. Варна, Болгарія, VARNA UNIVERSITY OF MANAGEMENT (у період з 21.07.2023 р. по 02.08.2023р.). Certificate of completion 21.07-02.08.2023.

Львівський торговельно-економічний університет

Сертифікат – «Педагогічна техніка викладання дисциплін спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи. 24.05.2024р. 6,0 кредитів ЄКТС / 180годин

 

Освітня діяльність:

Завідувач навчально-виробничої лабораторії з технології та організації ресторанного господарства

Викладач дисциплін:

«Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства»;

«Кулінарне мистецтво»;

«Кухні народів світу».