Перейти до вмісту
  • Головна
  • Події
  • Про кафедру
    • Викладацький склад
      • Завідувач кафедри Клапчук В.М.
      • Андрухів Я. М.
      • Бурчак С.С.
      • Загнибіда Р.П.
      • Котенко Р.М.
      • Лояк Л.М.
      • Мельник Н.В.
      • Мендела І.Я.
      • Мендела Є.М.
      • Новосьолов О.В.
      • Польова Л.В.
      • Румянцева І.Б.
    • Лабораторії
      • НВЛ «Гастроательє»
      • НВЛ «Навчальний готель»
      • Кабінет курортної справи
      • Навчально-виробнича лабораторія «Товарознавство харчових продуктів»
      • Навчально-виробничої лабораторії з технології та організації ресторанного господарства
  • Документи кафедри
    • Освітньо-професійні програми
    • Організаційні документи
  • Навчально-методична робота
    • Навчальні плани
    • Силабуси та робочі навчальні програми
      • Силабуси
        • Силабуси ОПП “Готельно-ресторанна справа” РВО “Бакалавр” 2022 – 2023
        • Силабуси ОПП “Готельно-ресторанна справа” РВО “Бакалавр” 2023-2024
        • Силабуси ОПП “Міжнародний готельний бізнес” РВО “Бакалавр” 2022 – 2023
        • Силабуси ОПП “Міжнародний готельний бізнес” РВО “Бакалавр” 2023 – 2024
        • Силабуси ОПП “Курортна справа” РВО “Магістр” 2022 – 2023
        • Силабуси ОПП “Курортна справа” РВО “Магістр” 2023 – 2024
        • Силабуси_2025
          • Силабуси_МГБ_2025
          • Силабуси_ГРС_2025
          • Силабуси_КС_2025
        • Каталог 1 вибіркових дисциплін
        • Каталог 2 вибіркових дисциплін
        • Каталог 3 вибіркових дисциплін
        • Силабуси ОПП “Курортна справа” РВО “магістр”, нормативні дисципліни, 2024
      • Робочі навчальні програми
        • Робочі навчальні програми РВО “Бакалавр” ОПП “Міжнародний готельний бізнес”
        • Робочі навчальні програми РВО “Бакалавр” ОПП “Готельно-ресторанна справа”
        • Робочі навчальні програми РВО “Магістр”
    • Тематика курсових робіт, дипломних робіт бакалавра та магістерських робіт
    • Кваліфікаційні роботи
    • Інформаційні пакети ЄКТС
    • Навчальні дисципліни
    • Державна атестація
    • Навчально-методичні матеріали
    • Самостійна робота студентів
      • Неформальна освіта студентів
  • Практика
  • Студенту
    • Академічна доброчесність
    • Наукова бібліотека
    • Репозитарій
    • Навчально-методичні матеріали
    • Державна атестація
    • Наукова робота студентів
  • Вступникам
    • Готельно-ресторанна справа (бакалавр)
    • Міжнародний готельний бізнес (бакалавр)
    • Курортна справа (магістр)
    • Приймальна комісія
  • Стейкхолдери
    • Круглий стіл «Готельно-ресторанна та курортна справа: підготовка фахівців – реалії та перспективи» 24 листопада 2022
    • Другий Всеукраїнський круглий стіл «Готельно-ресторанна та курортна справа: підготовка висококваліфікованих фахівців» 14 листопада 2023
    • Відгуки на освітньо-професійні програми
    • Опитування 2023
    • Опитування 2024
    • Опитування 2025
  • Міжнародна співпраця
    • Міжнародні угоди
  • Ліцензування та акредитація
    • Акредитація
    • Протоколи засідання кафедри щодо акредитації ОПП “Курортна справа”
    • Розпорядження завідувача кафедри щодо акредитації ОПП “Курортна справа”
    • Ліцензування
  • Наукова робота
    • Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Готельно-ресторанний бізнес і курортна справа України»
    • Наукова робота викладачів
    • Міжнародна діяльність
    • Наукова робота студентів
    • Наукові школи
    • Наукові видання (Карпатський край)
    • Наукові проекти
    • Наукова діяльність
  • Відзнаки та нагороди
    • Відзнаки та нагороди викладачів
    • Відзнаки та нагороди студентів
  • Успішні випускники
  • Фотогалерея
  • Вебсайт університету
  • Facebook
  • Instagram
  • Українська
  • English
Новини:
Вас вітає кафедра готельно-ресторанної та курортної справи !
  • Вебсайт університету
  • Facebook
  • Instagram
  • Українська
  • English
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи

Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника

  • (0342) 78 81 05 kgrks@pnu.edu.ua
  • вул. Галицька, 201 Д, м. Івано-Франківськ
  • Головна
  • Події
  • Про кафедру
    • Викладацький склад
      • Завідувач кафедри Клапчук В.М.
      • Андрухів Я. М.
      • Бурчак С.С.
      • Загнибіда Р.П.
      • Котенко Р.М.
      • Лояк Л.М.
      • Мельник Н.В.
      • Мендела І.Я.
      • Мендела Є.М.
      • Новосьолов О.В.
      • Польова Л.В.
      • Румянцева І.Б.
    • Лабораторії
      • НВЛ «Гастроательє»
      • НВЛ «Навчальний готель»
      • Кабінет курортної справи
      • Навчально-виробнича лабораторія «Товарознавство харчових продуктів»
      • Навчально-виробничої лабораторії з технології та організації ресторанного господарства
  • Документи кафедри
    • Освітньо-професійні програми
    • Організаційні документи
  • Навчально-методична робота
    • Навчальні плани
    • Силабуси та робочі навчальні програми
      • Силабуси
        • Силабуси ОПП “Готельно-ресторанна справа” РВО “Бакалавр” 2022 – 2023
        • Силабуси ОПП “Готельно-ресторанна справа” РВО “Бакалавр” 2023-2024
        • Силабуси ОПП “Міжнародний готельний бізнес” РВО “Бакалавр” 2022 – 2023
        • Силабуси ОПП “Міжнародний готельний бізнес” РВО “Бакалавр” 2023 – 2024
        • Силабуси ОПП “Курортна справа” РВО “Магістр” 2022 – 2023
        • Силабуси ОПП “Курортна справа” РВО “Магістр” 2023 – 2024
        • Силабуси_2025
          • Силабуси_МГБ_2025
          • Силабуси_ГРС_2025
          • Силабуси_КС_2025
        • Каталог 1 вибіркових дисциплін
        • Каталог 2 вибіркових дисциплін
        • Каталог 3 вибіркових дисциплін
        • Силабуси ОПП “Курортна справа” РВО “магістр”, нормативні дисципліни, 2024
      • Робочі навчальні програми
        • Робочі навчальні програми РВО “Бакалавр” ОПП “Міжнародний готельний бізнес”
        • Робочі навчальні програми РВО “Бакалавр” ОПП “Готельно-ресторанна справа”
        • Робочі навчальні програми РВО “Магістр”
    • Тематика курсових робіт, дипломних робіт бакалавра та магістерських робіт
    • Кваліфікаційні роботи
    • Інформаційні пакети ЄКТС
    • Навчальні дисципліни
    • Державна атестація
    • Навчально-методичні матеріали
    • Самостійна робота студентів
      • Неформальна освіта студентів
  • Практика
  • Студенту
    • Академічна доброчесність
    • Наукова бібліотека
    • Репозитарій
    • Навчально-методичні матеріали
    • Державна атестація
    • Наукова робота студентів
  • Вступникам
    • Готельно-ресторанна справа (бакалавр)
    • Міжнародний готельний бізнес (бакалавр)
    • Курортна справа (магістр)
    • Приймальна комісія
  • Стейкхолдери
    • Круглий стіл «Готельно-ресторанна та курортна справа: підготовка фахівців – реалії та перспективи» 24 листопада 2022
    • Другий Всеукраїнський круглий стіл «Готельно-ресторанна та курортна справа: підготовка висококваліфікованих фахівців» 14 листопада 2023
    • Відгуки на освітньо-професійні програми
    • Опитування 2023
    • Опитування 2024
    • Опитування 2025
  • Міжнародна співпраця
    • Міжнародні угоди
  • Ліцензування та акредитація
    • Акредитація
    • Протоколи засідання кафедри щодо акредитації ОПП “Курортна справа”
    • Розпорядження завідувача кафедри щодо акредитації ОПП “Курортна справа”
    • Ліцензування
  • Наукова робота
    • Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Готельно-ресторанний бізнес і курортна справа України»
    • Наукова робота викладачів
    • Міжнародна діяльність
    • Наукова робота студентів
    • Наукові школи
    • Наукові видання (Карпатський край)
    • Наукові проекти
    • Наукова діяльність
  • Відзнаки та нагороди
    • Відзнаки та нагороди викладачів
    • Відзнаки та нагороди студентів
  • Успішні випускники
  • Фотогалерея
  • Головна
  • Освітньо-професійні програми

Освітньо-професійні програми

 

ОПП_Курортна справа_241_Готельно-ресторанна справа_магістр_2024

ОПП_Курортна_справа_ магістр_241_2021

ОПП_ГРС_2020

ОПП_МГБ_2021

ОПП_Готельно-Ресторанна-Справа_2023

 

 

ОПП_магістр_2017.pdf

Освітньо_професійна_програма_бакалавр_ГРС_2016

 

Запрошуємо на презентацію монографії професора, доктора історичних наук Володимира Клапчука «Галичина: історія стратегічних галузей економіки»

Проєкт освітньо-професійної програми «Міжнародний готельний бізнес»

Проект ОПП МГБ 2025

Пропозиції та зауваження за освітньою програмою просимо надсилати за адресою

lila.loyak@pnu.edu.ua

з 14.02.2025 по 13.03.2025 року.

Гарант освітньої програми:

Лояк Лілія Миколаївна

Брендбук кафедри готельно-ресторанної та курортної справи

https://kgrks.pnu.edu.ua/wp-content/uploads/sites/33/2023/02/Брендбук_відео.mp4

Лабораторне заняття-майстер-клас з дисциплін«Барна справа», «Організація ресторанного господарства» та «Робота сомельє» для студентів 3 курсу ГРС

https://kgrks.pnu.edu.ua/wp-content/uploads/sites/33/2025/05/binarne-zaniattia-02-05-2025-2.mp4

Майстер-клас для наших студентів та викладачів у ресторані “Надія”

https://kgrks.pnu.edu.ua/wp-content/uploads/sites/33/2024/10/nadiia-majster-klas_1.mp4

Студентський путівник

Студентський_путівник

Розклад занять. АСУ :: ПНУ

Розклад занять. АСУ :: ПНУ

Графік консультацій викладачів з дисциплін кафедри готельно-ресторанної та курортної справи на І семестр 2024-2025 н.р.

Графік консультацій

Система дистанціного навчання D-Learn

Система дистанціного навчання D-Learn

Copyright © Усі права захищено.
Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника © 2017